lördag 23 maj 2009

Dags att knyta mig...

Idag har jag lekt med min bästis Robbi han är en helkul kille. Det enda positiva med att jag ska flytta är att vid årsskiftet kommer Robbi och jag att bo nära varandra igen! Regnar det inte i morgon ska jag dra ut mamma på ett blodspår. Ska vi nånsin få viltstek måste hon träna lite :0) Bäst jag går och knyter mig.

6 kommentarer:

Pauline sa...

Hej Det är pauline, ägare till Oz, sigges bror =),,, tänkte fråga om du märkt av någon förändring på Sigge sem han blev kastrerad, nåt possitivt/ negativt,, funderar på att kastrera oz med. skickade iväg ett meddelande på den här bloggen för att tag sen,, men det verkar inte ha nåt fram =)

elise sa...

Nej det har nog inte gått fram :o( Jodå jag tror jag har märkt skillnad. Han är lugnare och inte lika "skarp". Ska han väl bråka med någon så går det att bryta ganska lätt. Innan kunde han bli helt låst och jag hade en vrålande tandrad i kopplet. Peppar peppar verkar han inte vilja pinka revir längre ;0)
Inte gått upp något i vikt heller som de kan göra. Han har sin matskål stående framme som tidigare som han alltid haft.

Vi provade med ett "kastreringschip" innan som också visade resultat.

Till och med min man säger sig se resultat och det satt långt inne, han var så tjurig innan som att det var hans egna kulor som skulle tas ;0)

Maila gärna elise@ruben.se, missar ibland komentarer. Eller... Sigge säger inte alltid till när det kommer komentarer till mig ;0)

Pauline sa...

okej. Ja det skulle ju va bra om, det funkar lika bra på Oz, skulle kanske ha prövat katreringschip först då och se om det blir nån förbättring.så han har slutat pinka revir inne? eller har han aldrig gjort det? Oz gör det och det är ganska jobbigt ibland. haha ja det brukar ju vara så att kararna tycker synd om djuren som ska kastreras, här är det nästan tvärtom, min sambo vill, men jag är tveksam, mest för, om det blir negativa effekter, men det kan nog inte bli så mycket negativt men, man oroar sig ju ändå.=)

Pauline sa...

Ja visst är de lika Oz och sigge, De ser ut som tvillingar =) har sagt det ända sen jag hämtade honom i princip, Då jag sett bilder på sigge. lika och söta som bär.

Axén sa...

Vilken stor mun du har, och stora öron..

Sigge sa...

Men Anna, det är ju för att jag ska kunna äta upp dig jag har sån stor mun...